Skip to main content

Átadás átvétel az Erdőszéle

By 2022.01.01.január 16th, 2022Egyéb kategória

Átadás – Átvételi  Felelősség Nyilatkozat

Dokumentum letöltése itt

Villa Szalamandra – az Erdőszéle

Alulírott foglaló Vendég / Átvevő:

Név:

Lakcím:

Személyi igazolvány szám:

Anyja neve:

Átvétel pontos időpontja – dátum: óra : perc :

A Villa Szalamandrát az átadott minőségben átveszem, a Villáért ottlétem alatt teljeskörű személyi és anyagi felelősséget vállalok. A felelősségem, magamra és a velem utazó személyekre egyaránt vonatkozik a foglalás időtartamában – a nyiltakozat átvételétől. Bármilyen balesetről, esetleges meghibásodásról, rongálásról, köteles vagyok az átadót értesíteni, arról jegyzőkönyvet felvenni.

A Villa Szalamandrát magam és vendégeim kizárólag saját felelősségünkre használjuk, megfelelő életszerű körültekintéssel, megfelelő állagmegóvással kezeljük. A Villa Szalamandra mindekori ASZF-ét, megismertem, elfogadom, magamra és a velem utazókra nézve kötelezőnek veszem.

A Villában kizárólag az előre jelzett, és megfizetett vendégek tartózkodnak, senki más vendég nem tartózkodhat, vagy külön bejelentéssel kizárólag az átadó felé, annak díjának megfizetése esetén.

https://villaszalamandra.hu/villa-aszf/

https://villaszalamandra.hu/adatkezelesi-tajekoztato-kamera/

https://villaszalamandra.hu/adatkezelesi-tajekoztato-altalanos/

Nyílt láng használata és tűzrakóhely szabálya

A mindenkori – villában ÉS erdőben való –  nyílt láng használata szigorúan TILOS! Kivételt képez

  • a kijelölt bográcsozó hely a Villa Szalamandra területén, melyet használat után vízzel kötelező eloltani
  • a megfelelően használt grillkocsi, kizárólag kövezett udvaron

Tüzvédelmi eszközök – Porral oltó

A Villa minden szintjén található tűzvédelmi eszköz. Ezek helyét megismertem, azt tudomásul veszem.

  • Bejárat mellett a falon
  • Pincében a lenti lépcső fordulóban
  • Emeleten a közösségi helyen

Kandalló / cserépkályha:

A villában a nyílt láng használata kizárólag a kandallóhoz lehetséges, csak azon a területen. Begyújtott kandallóval a villát TILOS felügyelet nélkül hagyni.

Elektromosság:

A Villa elelktromos főkapcsolója garázs külső oldalfalán található. Bármilyen rendellenességet, a Villát átadónak köteles vagyok jelenteni.

Konyha használata:

A konyha elektromos lapja, kizárólag a konyhai edényekekkel használhatók. A kinti bográcsot a főzőlapra tenni TILOS

Szauna:

A szauna használata/bekapcsolt állapota kizárólag akkor engedélyezett, amennyiben az folyamatos felügyelet alatt van. Tudomásul veszem, hogy kizárólagosan saját felelősségre veszem igénybe, és én felelek a velem utazókért, azok tájékoztatásáért egyaránt.

Szemét:

Az összegyűjtött szemetet a lépcső melletti kommuniális hulladékgyűjtőbe kell elhelyezni az erdőre és az ott lévő állatokra való tekintettel.

Kisállat:

Kisállat előre egyeztetett esetben kizárólag a hideg köves lenti közösségi helyen tartózkodhat. Bútorokra felmenniük szigorúan Tilos, ebből eredő kárért a Vendég teljes körűen felel. Amennyiben a kisállat, tapasztalhatóan bútorra mászik fel, takarót piszkít össze, azt a kaucióból mindekori árszabás / külön extra takarítás

Biztonság:

A Villa ajtajait, ablakait biztonsági okokból (használat, és felügyelt szellőztetésen kívül), és az erdőben lévő állatok, rágcsálók (denevér, egér, róka..)  távoltartása céljából ZÁRVA kell tartani , kifejezetten a garázs kapu és lenti garázs ajtók.

Dohányzás:  A VILLÁBAN SZIGORÚAN TILOS 

A fentieket elfogadom magamra és velem utazókra nézve kötelezőnek veszem

Csendrendelet:

A Villa a festői szépségű mátraalmáson egy üdülőfaluban van, este 8:00 és reggel 7:00 között a a teraszon, és erdőben zajongani, hangosan zenét hallgatni Tilos.

Tisztaság:

A Villát az átvétel állapotában kell visszaadni. (nem kitakarítani szükséges, hanem az átvételkor átadott rend szerint visszaadni). Amennyiben a Villa nem az átvételkori rend szerint kerül visszaadásra, úgy a kaucióból, autómatikusan 30,000Ft takarítási díjjat számolunk le.

Rongálás, károkozás

A Vendég köteles jelenteni, a Villát átadónak, bármilyen Villában történt károkozást, vagy a Villa tartozékaiban történt károkozást, legyen az szándékos vagy véletlen történés. A tulajdonos, és a Villa átadója megbeszélés alapján döntik el a vendég szükséges felelősségvállalásának a mértékét, a helyszínem a kaució függvényében, és / vagy további jegyzőkönyv felvételével..