Skip to main content

Villa Szalamandra Jakuzzi használat

By 2022.01.01.január 16th, 2022Egyéb kategória

A jakuzzi használatának szabályzata

Dokumentum letöltése itt

A Jakuzzit minden vendég saját felelősségére, illetve a lenti szabályok betartásával használhatja.  A Villát átvevő, a dokumentum aláírásával igazolja, hogy minden vendéggel a lenti szabályt tudatta, azokat elfogadtatta. 14 alatti gyermek kizárólag szűlői felügyelettel tartózkodhat a jakuzzi területén.

 1. A jakuzzi nem fürdésre, hanem lazításra , masszázsra való. Használat előtt az alapos tusolás kötelező, ezzel is csökkentve az idegen anyagok, egyéb szennyeződések bekerülését a medence vízterébe.
 2. A medencében csak tiszta fürdőruhában szabad tartózkodni.
 3. A medencében egyszerre max. 4 fő tartózkodhat, biztosítva ezzel a víz minőségének megőrzését és a biztoságos használatot.
 4. 14 év alatti gyerekek csak felnőttek gondos felügyelete mellett használják a medencét! Gyerekek ne használják a medencét, ha a vízhőmérséklet meghaladja a 37 ̊C-ot!
 5. Mivel a hosszas fürdőzés 38 C°-ot meg-haladó hőmérsékletű vízben káros lehet az egészségre, javasoljuk, hogy a kisgyerekek és a meleg vízre érzékenyek alacsonyabb hőmérsékleten és rövidebb ideig használják a medencét!
 6. Ne hagyják, hogy a gyermek víz alá merítse a fejét!
 7. Ne használja a medencét, ha a testrészek és a haj beszívását megakadályozóvédőelemek el vannak távolítva! Ne üljön a vízszűrő nyílása elé vagy fölé, mivel ez gátolhatja víz keringetését és személyi sérülést okozhat.
 8. Ne működtesse a masszázshelyek szivattyúit teljesen zárt fúvókákkal!
 9. Ha a medence használaton kívül van, a biztonsági thermo tető mindig legyen felszerelve és lezárva! A thermo tető léevételénél mind A 4 PÁNTOT OLDAJA KI, AZT 2 SZEMÉLY BIZTONSÁGOSAN HELYEZZE EL A TERASZON
 10. Terhes nők, gyógykezelés alatt álló vagy keringési panaszokkal rendelkező személyek kérjék orvos tanácsát a medence használatbavétele előtt!
 11. Legyen elővigyázatos a be-és kiszállásnál! Kapcsolja ki a masszázsfunkciókat, mielőtt beszáll, hogy lássa hova lép! Ne használjon, elektromos berendezéseket (mint például lámpa, hajszárító, rádió, televízió) a medence 1,5 méteres körzetében (ez alól kivételt képeznek a 12 voltos, vagy annál alacsonyabb feszültséget használó készülékek)
 12. Ezt a készüléket nem szánták csökkent fizikai, érzékelési vagy szellemi képességű, illetve tapasztalattal vagy ismerettel nem rendelkező személyek általi használatra (beleértve a gyermekeket is), kivéve, ha egy olyan személy felügyeli vagy tájékoztatja őket a készülék használatát illetően, aki egyben felelős a biztonságukért!
 13. Az eszméletvesztés és esetleges fulladás elkerülése végett ne használjon kábítószert és ne igyon alkoholt fürdőzés előtt és közben!
 14. A medencébe ételt vagy italt bevinni SZIGORUAN TILOS!
 15. Amennyiben a medence vizét a nem szabályszerű használat miatt (pl. beleömlött ital, belehullott étel, túl sok egyszerre használó személy, szennyezett, homokos ruházattal való fürdőzés, naptej használata…stb) cserélni kell, úgy annak költségét a Vendégeknek meg kell téríteniük. Ennek díja: 25.000 Ft , vagy a nem szabályszerű működésből eredő használat javítási költésge A VENDÉGET TERHELI!

Biztoságos használatot és kellemes pihenést kívánunk!

A Villát átvevő, a dokumentum aláírásával igazolja, hogy minden vendéggel a fenti szabályokat tudatta, azokat elfogadtatta, magukra nézve kötelezőnek veszik .

 

———————————————-

Átvevő vendég